PUPPY UNIVERSITY NETHERLANDS

Puppy University™

Puppy University™ is één van onze meest populaire programma’s, ontworpen voor beginnende en ervaren hondentrainers. Puppy University™ laat je toe de nodige basis te leggen van je training met betrekking tot techniek en communicatie. Het is de introductie van het UltimateControl® trainingssysteem dat je toelaat om meester te worden van de 5 pilaren: Movement, Visuals, Vocals, Drive en Grip. Vergis je echter niet, de inhoud van de Puppy University™ is wat je elke dag zal blijven toepassen, ongeacht de leeftijd van je hond. Dit maakt van Puppy University™ een MUST wanneer je echt bereid bent om een meester te worden in hondentraining.

Theorie

Puppy University™ is gebaseerd op twee verschillende modules. Een theoretische component met een videopresentatie die heel de voormiddag in beslag neemt.  Je zal tijdens de uiteenzetting kennismaken met verschillende technieken die je in de namiddag in praktijk zal omzetten.

PRAKTIJK

Het praktische component vindt plaats om het trainingsveld waar we de nieuwe technieken met je hond zullen trainen, onder leiding van Nino. Mensen die inschrijven zonder hond kunnen alles observeren.

Na het voltooien van de opleiding zal je een certificaat ontvangen. Je kan ook een PDF met tips via e-mail ontvangen na de opleiding als geheugensteun.

MET OF ZONDER HOND?

Je kan registeren met een hond zodanig je hem of haar kan trainen in de namiddag, samen met Nino. Vroeg inschrijven is de boodschap om het meeste kans te maken om met de hond te werken. Maak je echter niet ongerust, alles observeren is minstens even leerrijk. Opteer je om met de hond te komen, hou er rekening mee dat we enkel werkrassen weerhouden die niet agressief zijn naar mensen. Registraties met hond geven niet automatische garanties dat je effectief een plaats hebt.

Betaling is mogelijk via PayPal of overschrijving op het  Belgische rekeningnummer: 125 EURO

BE79 7506 7480 6833

Vermeld uw naam en voornaam in de mededeling. (begunstigde STSK9)

TICKETPRIJS

125
  • Aankoop via PayPal + 3,5% fee

ANNULERINGEN NA AANKOOP: U BENT IN DE MOGELIJKHEID EEN TICKET DOOR TE VERKOPEN AAN EEN KENNIS OF VRIEND MITS DOORGAVE VAN DE GEGEVENS VIA EMAIL. VOLLEDIGE TERUGBETALING IS NIET MOGELIJK NA AANKOOP.

REGISTREER VIA ONDERSTAAND FORMULIER

belangrijke INFORMATIe

Registratie is pas geldig na het verzenden van de gegevens én betaling. Plaatsen om met je hond te werken zijn beperkt en zonder meerpijs. De mensen die eerst hebben ingeschreven hebben voorrang en de tijd die u kan doorbrengen op het terrein kan variëren. Breng de hond nuchter en neem zijn maaltijd mee naar de workshop. Neem ook zijn favoriete bal of speeltje mee. Jonge honden vanaf 8 weken welkom. Enkel werkrassen zijn toegelaten! Dat betekent dat jachthonden en dergelijke wel toegelaten zijn. Echter geen gezelschapshonden. U bent welkom om uw persoonlijke hond mee te nemen zelfs als hij niet in aanmerking komt. Er mogen geen honden binnen in het klaslokaal tijdens the theorie. Ze dienen dan te wachten in de auto. Uiteraard voorzien we voldoende breaks om de honden uit te laten.

PARKING VOORZIEN

OPNAMES NIET TOEGESTAAN

BEPERKTE PLAATSEN MET HOND

NEEM AANGEPASTE KLEDIJ MEE

CLIENTS SAY...