LOCATIE

DRIES 70, 9112 Sint-Niklaas, België

Puppy University™

Puppy University™ is wereldwijd één van de meest populaire cursussen van STSK9® en vindt nu voor de eerste maal in België plaats! De cursus is ontworpen voor beginnende en ervaren hondentrainers. Ontdek de blauwdruk voor alle technieken die Nino gebruikt en train je jonge of oudere hond door deze methode onmiddellijk te implementeren. Met Puppy University™ leert je hond een brede basis die noodzakelijk is voor alle sporttakken of persoonlijke doelstellingen door middel van techniek en communicatie. Het betreft tevens de introductie met betrekking tot het unieke trainingssysteem, UltimateControl®, dat Nino zelf heeft ontworpen. In dit systeem word je meester van de volgende 5 pilaren: BEWEGING, VISUEEL (controle over kijkrichting van de kop), DRIFT, VOCAAL en GRIP!

Betaling is mogelijk via PayPal of overschrijving op het rekeningnummer:

BE79 7506 7480 6833

Vermeld uw naam en voornaam in de mededeling. (begunstigde STSK9)

TICKETPRIJS

125
  • Aankoop via PayPal

ANNULERINGEN NA AANKOOP: U BENT IN DE MOGELIJKHEID EEN TICKET DOOR TE VERKOPEN AAN EEN KENNIS OF VRIEND MITS DOORGAVE VAN DE GEGEVENS VIA EMAIL. VOLLEDIGE TERUGBETALING IS NIET MOGELIJK NA AANKOOP.

REGISTREER VIA ONDERSTAAND FORMULIER

WORKSHOP START OM 08.30 , EINDIGT OM 16.30 UUR

Theoretical Component

Puppy university is  gebaseerd op twee modules. Het theoretische gedeelte dat bestaat uit een drie uur durende powerpoint met video’s. Via deze uiteenzetting zal je het systeem begrijpen en daarna toepassen in de praktische module. 

Practical Component

De praktische module vindt plaats op een trainingsveld. Hier zullen we de eerder besproken technieken in de praktijk toepassen met verschillende honden. U zal bovendien gecoacht worden met je eigen puppy of hond. Wie zonder hond komt kan observeren hoe de technieken worden toegepast. 

Enkele topics die zullen worden gedemonstreerd zijn: 

  • Focus, expressie, snelheid, precisie and standvastigheid voor jonge honden
  • Verschillende stijlen met betrekking tot volgoefeningen.
  • Driften aanwakkeren en controleren
  • Eerste stappen voor een perfect LOS commando
  • Driftwissels

Na de workshop ontvangt u een certificaat en tips met betrekking to de cursus.  Puppy University™ is  tevens de perfecte voorloper om je daarna te specialiseren in gebruik van E-collars via de E-Collar University™.

Download our 2019 Puppy University® Camp Brochure to learn all about
the topics covered during these events
.

PARKING VOORZIEN

OPNAMES NIET TOEGESTAAN

BEPERKTE PLAATSEN MET HOND

NEEM AANGEPASTE KLEDIJ MEE

belangrijke INFORMATIe

Registratie is pas geldig na het verzenden van de gegevens én betaling. Plaatsen om met je hond te werken zijn beperkt en zonder meerpijs. De mensen die eerst hebben ingeschreven hebben voorrang en de tijd die u kan doorbrengen op het terrein kan variëren. Breng de hond nuchter en neem zijn maaltijd mee naar de workshop. Neem ook zijn favoriete bal of speeltje mee. Uw kan puppy's meebrengen vanaf de leeftijd van 8 weken. Enkel werkrassen zijn toegelaten! Dat betekent dat jachthonden en dergelijke zeker welkom zijn. Echter geen gezelschapshonden. U bent welkom om uw hond mee te nemen zelfs als hij niet in aanmerking komt. Er mogen geen honden binnen in het klaslokaal tijdens the theorie. Ze dienen dan te wachten in de auto. Uiteraard voorzien we voldoende breaks om de honden uit te laten. Er is ook groenvoorziening om hun behoefte te laten doen vlakbij. Breng zakjes mee!
Eigen dranken zijn niet toegelaten tijdens de theorie. U kan dranken kopen ter plaatse aan een lage prijs. Lunch is zelf te voorzien. Neem ook regenkledij mee indien het zou regenen want de praktische sessie vindt plaats bij me thuis (Groendreef 21 te Waasmunster), op tien minuten rijden van het klaslokaal.

CLIENTS SAY...