E collar University™

E-Collar University™ is gebaseerd op het verwerven van controle over de 5 pilaren van het UltimateControl® system. Deze betreffen: Movement, Visuals, Vocals, Drive en Grip. Het juiste gebruik van de E-Collar is één van de grootste uitdagingen in hedendaagse hondentraining. E-Collar University is ontworpen om beginnende en ervaren trainers op het juiste pad te helpen richting succes met een vrolijke hond!

USA 030

E-Collar University™  legt de nadruk op scholing van de geleiders en hoe zij de prestaties van hun hond kunnen verhogen aan de hand van een E-collar toestel.

Het theoretische gedeelte is ongeveer 3 uur lang and gaat onder meer over hoe een hond de E-collar kan begrijpen in verschillende driften, snelheid creëren en precisie oefeningen uitvoeren. Dit alles zonder stress voor de hond!

Het praktische gedeelte stelt de geleiders in staat om via manuele technieken het E-collar toestel juist te gebruiken in alle functionaliteiten.

Aan de hand van een demo zal je ook ontdekken hoe Nino de E-collar gebruikt voor sommige van zijn meest hoogstaande demonstratie oefeningen.

E-Collar University™ zal jou en je hond ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen!

 

Hier zijn alvast nog enkele topics die worden besproken tijdens de workshop:

Eerste introductie van de E-collar.

Oefeningen aanleren met een E-collar

E-collar als activatie

E-collar gebruik voor snelheid, focus en precisie

E-collar voor volgoefeningen

E-collar gebruik tijdens hoge driften

E-collar als correctiemiddel

E-collar introductie voor puppy’s

Dogs 031

Na het volgen van de E-Collar University™ zal je in staat zijn om:

 • Stressvrije E-collar introductie bepalen
 • Juiste output selecteren op het toestel
 • Mechanische skills ontwikkelen 
 • Toepassingen in hogere driften 
 • Precisie bewegingen met E-collars 
 • Hoe een correctie toedienen in evenwicht
 • Snelheid in uitvoeringen optimaliseren
 • Circle Of Trust uitvoeren (unieke STSK9 oefening)
 •  Alle functionaliteiten van een toestel herkennen, selecteren en gebruiken
 • Problem solving voor LOS commando

Betaling is mogelijk via PayPal of overschrijving op het rekeningnummer:

BE79 7506 7480 6833

Vermeld uw naam en voornaam in de mededeling. (begunstigde STSK9)

TICKETPRIJS

125
 • Aankoop via PayPal

ANNULERINGEN NA AANKOOP: U BENT IN DE MOGELIJKHEID EEN TICKET DOOR TE VERKOPEN AAN EEN KENNIS OF VRIEND MITS DOORGAVE VAN DE GEGEVENS VIA EMAIL. VOLLEDIGE TERUGBETALING IS NIET MOGELIJK NA AANKOOP.

REGISTREER VIA ONDERSTAAND FORMULIER

WORKSHOP START OM 08.30 , EINDIGT OM 17.00 UUR

belangrijke INFORMATIe

Registratie is pas geldig na het verzenden van de gegevens én betaling. Plaatsen om met je hond te werken zijn beperkt en zonder meerpijs. De mensen die eerst hebben ingeschreven hebben voorrang en de tijd die u kan doorbrengen op het terrein kan variëren. Breng de hond nuchter en neem zijn maaltijd mee naar de workshop. Neem ook zijn favoriete bal of speeltje mee. Jonge honden vanaf 16 weken welkom. Enkel werkrassen zijn toegelaten! Dat betekent dat jachthonden en dergelijke wel toegelaten zijn. Echter geen gezelschapshonden. U bent welkom om uw persoonlijke hond mee te nemen zelfs als hij niet in aanmerking komt. Er mogen geen honden binnen in het klaslokaal tijdens the theorie. Ze dienen dan te wachten in de auto. Uiteraard voorzien we voldoende breaks om de honden uit te laten. Er is ook groenvoorziening om hun behoefte te laten doen vlakbij. Breng zakjes mee!
Koffie, thee en water is inbegrepen tijdens de theorie. Lunch is zelf te voorzien. Neem ook regenkledij mee indien het zou regenen want de praktische sessie vindt plaats bij me thuis, Groendreef 21 te Waasmunster, op tien minuten rijden van het klaslokaal. In de namiddag voorzien we frisdranken en snacks.

PARKING VOORZIEN

OPNAMES NIET TOEGESTAAN

BEPERKTE PLAATSEN MET HOND

NEEM AANGEPASTE KLEDIJ MEE

CLIENTS SAY...